Klantreacties

Hieronder een overzicht van de ervaringen van onze klanten. Wilt u zelf uw ervaring die u heeft gehad met EduVisie delen? Vul dan het reactieformulier hieronder in!

 • Ruurd Reitsma: 28 december 2011

  Vandaag is Mieke’s website ‘in de lucht’. We zijn benieuwd naar wat u er van vindt. Maar ook naar wat u met andere bezoekers over uw ervaring met EduVisie wilt delen. Ik ben als echtgenoot die ‘donkere stem’, die de telefoon opneemt als Mieke er niet is.

 • ingrid van deurzen: 28 december 2011

  Halllo Mieke,

  Mooie overzichtelijke website. Hoop dat we in 2012 onze samenwerking verder kunnen uitbouwen.
  Goede jaarwisseling!

  Ingrid van Deurzen

 • Klaske Keller: 29 januari 2012

  Ha Mieke,

  Ik sprak zojuist een leerkracht van een jongen, bij wie jij een onderzoek gaat starten.
  Ik zei haar dat het jochie dan bij een vakvrouw terecht komt.
  Je web site ziet er goed uit.
  Heel duidelijk.

  Hartelijke groet,

  Klaske Keller

 • Arnold Keller: 5 februari 2012

  Beste Mieke,

  Mooie en overzichtelijke website!
  Veel succes, met jouw expertise komt het zeker
  goed!

 • Eduvisie: 24 februari 2012

  Met toestemming van de afzender op reacties geplaatst. Het betreft een bericht van een moeder aan een vriendin. De namen van de kinderen zijn aangepast.

  ‘Sorry, was dit even vergeten, maar ik had vorige week beloofd om je de gegevens van Eduvisie door te geven.

  Zoals ik al vermeld had, zijn wij met Menno en Monique bij haar geweest voor de dyslexie toets en zijn zeer professioneel en aardig geholpen. Ook de kinderen liepen weg met haar. Ze stelde ze erg op hun gemak.

  Vorig jaar was het nog even spannend met Monique na haar CITO toets, maar mevrouw van Bodegom heeft ons zeer snel met een NIO toets kunnen helpen, zodat we daar met Monique veel baat mee hebben gehad. Tot op heden zijn we er ook erg blij mee, want Monique zit helemaal op de plek van bestemming en gaat gelukkig goed op school. De inschatting van haar is zeer correct geweest, terwijl wij er best onzeker over waren’.

 • Astrid Greven: 17 februari 2016

  Mieke van Bodegom’s kracht is dat ze naar kinderen kijkt en luistert, niet alleen door een diagnostische bril, maar een hele menselijke. Ons kind wat regelmatig een negatief stempel kreeg op school, bleek bij Mieke een fijn, gevoelig en mooi kind. Mieke zag vooral ook veel positieve kanten van hem en benadrukte dat ook, waardoor ons kind en wij ons goed voelden en nieuwe kansen zagen. Het rapport dat Mieke schreef over onze zoon voor de school ademende liefde uit voor jonge mensen. Enerzijds een zeer professionele diagnose (zonder extra diagnoses of poespas) en anderzijds een positief en realistisch geschetst beeld van wie hij OOK was, met al zijn talentvolle kanten.
  Dit kind, waarvan school zei dat hij maar VMBO kader moest gaan doen, zat met zijn 17 jaar op het conservatorium en is nu, bijna 19, een succesvolle tweedejaars HBO student. Nog altijd denken wij dat dit mede komt door Mieke’s kijk op ons kind en de draai die dat bij hem, bij ons en de school maakte. Ook al geloofden we altijd in hem, zij bewees dat dit klopte!!Uw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt.